Informatika (IT)

PARENT TEXT @ Informatika (IT)

Rendszergazda, rendszerfelügyelet

Rendszergazda szolgáltatásom keretében biztosítom vállalkozásod informatikai infrastruktúrájának stabilitását és munkatársaid támogatását. Átalánydíjas rendszerfelügyelet keretében alacsony rendelkezésre állási díj mellett garantált reakcióidőn belül elkezdődik a beérkező kérés feldolgozása.

Bővebben...

Informatikai hálózatépítés

Gyakorlatilag ma már nem létezik cég informatikai hálózat nélkül. A centralizált és/vagy felhős adattárolás, a közös meghajtók és nyomtatók használata, a távfelügyelet mind-mind hálózatot követelnek. A rosszul kivitelezett hálózat rengeteg bosszúságot okoz, legyen elsőre tökéletes!

Bővebben...

Egyediszoftver-fejlesztés

Gyakori eset hogy nem található a piacon egy-egy egyedi feladat elvégezésére alkalmas kész szoftver, avagy ha létezik is, annak árazása / funkcionalitása nem megfelelő. Sok olyan helyzet alakulhat ki a gyakorlatban amikor úgynevezett célszoftvert kell készíteni egy adott feladat elvégezésére.

Bővebben...

Informatikai szaktanácsadás

Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel.

Bővebben...