Informatika (IT)

Szívügyem az informatika. Szeretem. Tényleg. Véleményem szerint ez az a terület, hogy vagy csináld jól, vagy ne csináld sehogy. Ehhez tartom is magam nap mint nap. A “tízmillió informatikus” országában nincs egyszerű dolgunk. Van mit fejlődni, minden résztvevőnek.

Rendszergazda, rendszerfelügyelet

Rendszergazda szolgáltatásom keretében biztosítom vállalkozásod informatikai infrastruktúrájának stabilitását és munkatársaid támogatását. Átalánydíjas rendszerfelügyelet keretében alacsony rendelkezésre állási díj mellett garantált reakcióidőn belül elkezdődik a beérkező kérés feldolgozása.

Bővebben…

Informatikai hálózatépítés

Gyakorlatilag ma már nem létezik cég informatikai hálózat nélkül. A centralizált és/vagy felhős adattárolás, a közös meghajtók és nyomtatók használata, a távfelügyelet mind-mind hálózatot követelnek. A rosszul kivitelezett hálózat rengeteg bosszúságot okoz, legyen elsőre tökéletes!

Bővebben…

Egyediszoftver-fejlesztés

Gyakori eset hogy nem található a piacon egy-egy egyedi feladat elvégezésére alkalmas kész szoftver, avagy ha létezik is, annak árazása / funkcionalitása nem megfelelő. Sok olyan helyzet alakulhat ki a gyakorlatban amikor úgynevezett célszoftvert kell készíteni egy adott feladat elvégezésére.

Bővebben…

Informatikai szaktanácsadás

Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel.

Bővebben…