Kamerarendszer-telepítés

Biztonsági kamerák felszerelése megbízhatóan, megfizethető áron. Óvj meg családod és értékeid minőségi, nagy felbontású kamerarendszer segítségével. Társasházak, családi házak, ipari létesítmények, szállodák, stb. komplett megfigyelő kamerarendszerének telepítése és beállítása.

Kamerarendszert telepítenél otthonodba, üzletedbe vagy irodádba?

A biztonsági kamerarendszereket úgy tervezem meg, hogy személyre szabott, komplex megoldást kapj, amely nagy mértékben hozzájárul otthonod, értékeid és szeretteid megvédéséhez, az esetleges betörés utáni azonosításhoz és bizonyíthatósághoz. Ha riasztáskor távolról meg szeretnéd tekinteni ingatlanod, vagy bizonyítékra van szükséged, akkor kamerás megfigyelőrendszer telepítését javasoljuk.

Miért van szükséged kamerarendszerre?

Megelőzésre: a kamerák kamerák látványa elriaszthatja a betörőt, vagy a riasztórendszer jelzésekor távolról (akár okostelefonról) meg tudod nézni a kamerák élő és rögzített videóit, valamint a felderítésben, bizonyításban is nagy segítségedre lehet egy kamerás megfigyelőrendszer. Kétség esetén bizonyosságot szerezhetsz arról, ki volt az elkövető.

Miért engem válassz a kamerarendszer kivitelezésére?

Minőségi, megbízható IdentiVision, Hikvision, Hyundai márkájú termékeket használok és telepítek. Az eszközök beszerzését, szállítását és szükség esetén garanciális ügyintézését saját tulajdonú cégem, a Matrixonline.hu Kft. “házon belül” biztosítja.

Kamerás megfigyelőrendszer beszerelésének menete:

 • Kérd ingyenes személyes felmérésem, árajánlatom.
 • A megbeszélt időpontban ingyenesen felmérem a helyszínt, átnézem a kapott dokumentációkat, tervrajzokat.
 • Az igények és a helyszín sajátosságait figyelembe véve ingyenesen elkészítem számodra a legjobb védelmi rendszert tartalmazó részletes árajánlatom.
 • A megegyezés szerinti időpontban telepítem, telepítjük a rendszert.
 • Ha esetleg a garanciaidőn belül bármi hiba merül fel, a rendszer garanciás hiba esetén ingyenesen javításra kerül. Természetesen garanciaidőn túl, vagy nem garanciális hiba esetén (pl. villámcsapás) is elvégezzük az adott eszköz javítását.

Milyen felbontású kamerák használata javasolt?

 • 1MP HD 720p felbontás
  arc és rendszámfelismerés 7-8 m-ről
 • 2MP FULL HD 1080p felbontás
  arc és rendszámfelismerés 14-16 m-ről
 • 4MP 2K felbontás
  arc és rendszámfelismerés 28-32 m-ről